Svømning åbent vand

Jeg har svømmet i svømmehal siden september 2010 og i åbent vand siden maj 2011; men jeg er ikke svømmer.

Min teknik er elendig, og det med at svømme 50 meter hurtigt er næsten lige så afskyeligt for mig som fodbold i fjernsynet.

Svømning i åbent vand (open water)

Min første svømning i åbent vand var i Haderslev til et triatlonstævne. Vandet var meget koldt og oprørt. Næppe har jeg oplevet værre forhold siden; men bølger der slog hårdt og koldt ind på siden af hovedet af mig; men da det var min første svømning i åbent vand og mit første triatlonstævne troede jeg, at det var sådan det var at svømme i åbent vand. Så jeg fortsatte; men var dog lykkelig over at jeg kun skulle svømme de 950 meter og ikke 1900 til en halv-ironman.

Heldigvis har forholdende været meget bedre siden min første svømmetur under åbent himmel, og nu er jeg glad for svømningen udendørs… især i de lokale søer.

Svømning i saltfyldt havvand, med brandmænd, tang, strøm m.m. har jeg endnu tilgode at blive fan af.